Uitdagingen en verantwoordelijkheden
  • MariĆ«lle Mastenbroek
  • Verpleegkundige in opleiding

Uitdagingen en verantwoordelijkheden

“Ik ben als leerling verzorgende begonnen bij Lelie zorggroep en ik werd steeds gestimuleerd om me te blijven ontwikkelen. Dat waardeer ik echt aan het werken hier. Nu volg ik de opleiding tot verpleegkundige en na mijn diploma tot verzorgende heb ik al veel bijscholingen gevolgd. Het leuke is dat je die direct kunt toepassen in je werk in de zorg. Je krijgt grotere verantwoordelijkheden. Dat maakt het werk uitdagend.

Ik word hier gestimuleerd om me te blijven ontwikkelenMariëlle

Lelie zorggroep is een fijne organisatie om voor te werken. Ik werk hier samen met een hechte club collega's, dat zie je terug in de manier waarop we voor onze cliënten zorgen. Daarnaast vind ik het fijn dat bij Lelie zorggroep iedereen wordt geaccepteerd om wie hij is. Ik ben christen, maar ook mensen die niet christelijk zijn, zijn hier welkom. Omdat we samen liefdevolle zorg willen geven voor onze cliënten.

Ik werk in verpleeghuis Slingedael en hier werken we met cliënten met de alcoholaandoening Korsakov. Dat we vanuit de christelijke barmhartigheid hier mogen zorgen voor een niet alledaagse patiëntengroep, een vergeten deel van de samenleving, dat vind ik mooi. Ook al ben ik inmiddels verhuisd en woon ik verder van mijn werk, ik zou niet ergens anders willen werken.”

Lijkt het je, net als Mariëlle, mooi om je te ontwikkelen en werken en leren in de zorg te combineren? Dan komen we graag met je in contact!
Zoek hieronder naar waardevol werk bij jou in de buurt.