Flexbureau

Flexbureau

Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan in de zorg? Dan is het Flexbureau wat voor jou! De medewerkers van het Flexbureau werken op verschillende zorglocaties van Lelie zorggroep in Rotterdam, Hoogvliet en Krimpen aan den IJssel. Bekijk hier onze actuele vacatures.

Wat kun je doen?

Bij het Flexbureau is er werk in verschillende functies op het gebied van zorg en facilitaire diensten. Je kunt hierbij denken aan helpende zorg en welzijn (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3), verpleegkundige (niveau4/5). Het Flexbureau ondersteunt de facilitaire diensten met medewerkers gastvrijheid, medewerkers services en medewerkers huishouding. 

Werken bij het Flexbureau kun je makkelijk combineren met je privésituatie

De voordelen van werken bij het Flexbureau

  • Leerzame ervaring in verschillende locaties met verschillende doelgroepen
  • Mogelijkheid om door te stromen naar een vaste locatie waar jij je het best thuisvoelt
  • Makkelijk te combineren met je privésituatie. Samen met ons bepaal je jouw werktijden.
  • Ideale combinatie wanneer je een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige doet.

Arbeidsovereenkomst

Als flexmedewerker krijg je een contract voor bepaalde tijd, voor oproep of uren, met de mogelijkheid bij goed functioneren tot een vaste aanstelling. De keuze is afhankelijk van jouw eigen voorkeur en kwalificaties en de beschikbaarheid van vacatures bij Lelie zorggroep.  Ben je geïnteresseerd in werken via het Flexbureau? Bekijk dan onze actuele vacatures. Heb je vragen, bel dan naar een van onze medewerkers via nummer 0800-2223000 (optie 1 en dan optie 4) of mail naar flexbureau@leliezorggroep.nl.  Het Flexbureau is gevestigd op ons hoofdkantoor in Rotterdam.