Scholing en ontwikkeling

Scholing

Word zorgprofessional bij Lelie zorggroep in Rotterdam

Lelie zorggroep is continu op zoek naar talent. Zorgverleners in spé die niets liever doen, dan de handen uit de mouwen steken en liefdevolle zorg bieden. Jij bent er voor onze cliënten, en daarom is Lelie zorggroep er voor jou.

Werken en leren

Jij gaat het verschil maken in de levens van onze cliënten, daarom willen wij jou alleen het beste bieden. De opleidingen die je bij ons volgt als leerling bieden wij op verschillende manieren aan. Via HBO-duaal, beroepsbegeleidende leerweg (BBL), beroepsopleidende leerweg (BOL) of een combinatie daarvan. Je start dan met de BOL en gaat over op de BBL. We bespreken graag met jou wat jij een fijne optie vindt.  

Wie zoeken wij?

Jij bent een enthousiasteling die het VMBO-diploma behaald heeft (theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg) of in het bezit is van een MBO niveau 2 diploma, of een overgangsbewijs van 3 HAVO/ VWO naar leerjaar 4. Je staat sterk in je schoenen, bent assertief en niet bang om hard aan de slag te gaan. Jouw doel is ons doel. Samen voor het diploma!

Functies

  • Verzorgende IG (niv.3)
  • Verpleegkundige (niv.4)
  • (Wijk)Verpleegkundige (hbo)

We doen het samen

Als je bij Lelie zorggroep als BBL- of HBO duaal leerling aan de slag gaat, betalen wij alle kosten voor de opleiding. Denk hierbij aan het collegegeld, je boeken, inschrijfgeld enzovoort. Goed geregeld toch?

In samenwerking met je school (het Albeda, Hoornbeeck, CHE, Hogeschool Rotterdam of Zadkine) regelen we alles rondom je opleiding. Wij zorgen ervoor dat jouw opleidingstijd op rolletjes verloopt. Je krijgt een vast aanspreekpunt en een praktijkbegeleider die je door je opleidingstijd helpt en begeleid.

Vergoeding

Afhankelijk van het traject dat we met jou aangaan, ontvang je een vergoeding. Als leerling-verzorgende/(wijk)verpleegkundige ontvang je eerst een contract voor zolang je opleiding duurt bij Lelie zorggroep, dit noemen we ook wel een leerarbeidsovereenkomst. Heb je dit succesvol afgerond, bieden wij je een vast contract. Je ontvangt leerlingensalaris conform CAO VVT. 

Enthousiast geworden?

Ben je al enthousiast geworden? Bekijk onze actuele vacatures. Zijn er geen vacatures voor leerlingen? Stuur gerust een open sollicitatie. We leren jou graag kennen!

Is er nog iets onduidelijk en heb je vragen? Bel dan met de afdeling opleidingen via 0900 22 44 777.

Het verhaal van Michael

Leuke collega's én cliënten

Romina Vredenburg en Michael Koegenboeg werken als verzorgenden op de afdeling psychiatrie in De Burcht. Een uitdagende doelgroep waarbij voorop staat wat de bewoners zelf nog kunnen. "We nemen hun leven niet over, maar begeleiden hen om zelf te doen waar hun gezondheid hen nog toe in staat stelt", zegt Romina. Dat betekent veel samen doen, zoals een maaltijd voorbereiden of naar buiten toe. ...

Lees het verhaal van Michael