over ons

Lelie zorggroep Rotterdam: Over ons

Erika dacht dat zij in de wieg was gelegd om voor kinderen te zorgen, tot ze stage liep op een afdeling dementie. “Ik was gelijk verkocht.” Nu werkt ze op onze locatie Slingedael met cliënten met het syndroom van Korsakov.

Leja hoorde van de problemen in de ouderenzorg en zegde haar baan in het ziekenhuis op om in verpleeghuis Pniël te gaan werken. Mede dankzij haar inzet voldoen we hier weer aan de kwaliteitseisen van de verpleeghuiszorg.

Michael werkte als facilitair medewerker op onze locatie De Koningshof. Toen deze locatie ging sluiten, pakte hij de kans om als leerling verzorgende aan de slag te gaan op de afdeling Psychiatrie op onze locatie De Burcht.

Zorgen voor elkaar, dat is onze opdracht.

Elke medewerker van Lelie zorggroep heeft zijn eigen verhaal. En eigenlijk zijn ze allemaal prachtig. Zorg voor elkaar! Dat is de basis onder al deze verhalen. En dat zien wij ook als onze roeping in Rotterdam, Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel. Hier bieden we vanuit twaalf verpleeghuizen liefdevolle zorg voor bewoners en wijkbewoners. Elk verpleeghuis heeft een eigen geschiedenis en identiteit. De passie voor zorgen vanuit de christelijke boodschap van naastenliefde (zorg voor elkaar) en barmhartigheid (meeleven) delen we samen. Dat hebben we vertaald in de kernwaarden ‘Liefdevol, daadkrachtig, dichtbij en verbindend’.

Zorgen voor elkaar is belangrijk. Daar is iedereen het wel over eens. Wij zoeken mensen die de daad bij het woord voegen. Wil jij net als Erika, Leja, Christa of Michael jouw zorgzaamheid in praktijk brengen? Zoek dan hieronder naar een vacature bij jou in de buurt. Of ontdek meer over jouw carrièremogelijkheden bij Lelie zorggroep in Rotterdam.

Over Lelie zorggroep 010

Vanuit christelijke bewogenheid verlenen wij zorg aan onze cliënten in Rotterdam en omgeving. We laten ons inspireren door de Bijbel, met respect voor ieders identiteit. Zorg voor elkaar: dat is onze opdracht.

Wil je meer weten over ons aanbod van zorg en hulpverlening? Kijk dan eens op onze hoofdwebsite. Wist je dat Lelie zorggroep niet alleen in de regio Rotterdam zorg verleent, maar verspreid over een gebied van Middelburg tot Assen? Lees meer over Leliezorggroep Rotterdam.

Het verhaal van Mariƫlle Mastenbroek

Uitdagingen en verantwoordelijkheden

“Ik ben als leerling verzorgende begonnen bij Lelie zorggroep en ik werd steeds gestimuleerd om me te blijven ontwikkelen. Dat waardeer ik echt aan het werken hier. Nu volg ik de opleiding tot verpleegkundige en na mijn diploma tot verzorgende heb ik al veel bijscholingen gevolgd. Het leuke is dat je die direct kunt toepassen in je werk in de zorg. Je krijgt grotere verantwoordelijkheden. Da...

Lees het verhaal van Mariƫlle Mastenbroek