Werken bij Lelie zorggroep in Rotterdam

Wat past bij jou?

Dagelijks ontvangen wij nieuwe zorg- en hulpvragen waar we enthousiaste professionals voor zoeken. Daarnaast zijn er opleidingsplaatsen en mogelijkheden voor herintreders. Graag kijken we samen met jou of we een leuke uitdaging voor je hebben. En ben je eenmaal bij ons aan het werk dan blijven we in gesprek met elkaar of je je werk goed en gemakkelijk kunt doen en of je het graag doet.

Verpleeghuiszorg

Zo'n achthonderd van onze cliënten wonen in een van onze verpleeghuizen. Met onze teams bieden we hen 'het beste na thuis'. Helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, behandelaars, facilitair medewerkers, welzijnswerkers; al deze collega's zijn nodig om onze huizen tot een warme plek te maken, waar we zinvolle dagen aan het leven van onze cliënten toevoegen. Of om cliënten juist te helpen om te revalideren, zodat zij weer terug naar huis kunnen. We helpen veel verschillende doelgroepen, zoals cliënten met dementie, cliënten met lichamelijke of psychiatrische klachten of cliënten met het syndroom van Korsakov. Daarnaast bieden we kortdurend verblijf en geriatrische revalidatie in een aantal locaties. Kortom: er is altijd wel een baan die bij jou past en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Lelie zorggroep heeft negen verpleeghuizen in Rotterdam en omgeving.

In de onderstaande video's laten verzorgende IG Anna (links) en verpleegkundige Dennis (rechts) zien hoe hun werk in het verpleeghuis is.

   

Thuiszorg

Onze thuiszorgcliënten zijn vooral ouderen. Als thuiszorgmedewerker bied je bij de cliënt thuis de zorg die nodig is zodat deze, zo mogelijk, zoveel mogelijk zijn zelfstandigheid behoudt of terugkrijgt. Dat kan gaan om huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Doordat je regelmatig bij de cliënt komt bouw je een band op en kun je veranderingen beter opmerken. Je speelt daar op een goede manier op in en stemt waar nodig af met je collega’s en de mantelzorg. Zodat de cliënt tevreden is, of eigenlijk meer dan dat: zijn waardering laat blijken. Dat is voor ons een bewijs dat we goed bezig zijn.

Benieuwd naar het werk in de thuiszorg? Verzorgende IG Annemieke (links) en verpleegkundige Ineke (rechts) vertellen er meer over!

   

Flexbureau

Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan in de zorg? Dan is het Flexbureau wat voor jou! De medewerkers van het Flexbureau werken op verschillende zorglocaties van Lelie zorggroep in Rotterdam, Hoogvliet en Krimpen aan den IJssel. Bij het Flexbureau is er werk in verschillende functies op het gebied van zorg en facilitaire diensten. Je kunt hierbij denken aan helpende zorg en welzijn (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3), verpleegkundige (niveau4/5). Het Flexbureau ondersteunt de facilitaire diensten met medewerkers gastvrijheid, medewerkers services en medewerkers huishouding. Ontdek de voordelen van het werken bij ons Flexbureau.

Vakantiewerk

In de vakanties werken we vaak met vakantiekrachten. Als vakantiekracht kun je bijverdienen terwijl je ervaring opdoet in de zorg. Zowel in de huishoudelijke hulp als in de verzorging en verpleging hebben we, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, mogelijkheden voor je.

Enthousiast geworden van alle mogelijkheden? Zoek dan hieronder naar de functie die bij jou past bij jou in de buurt!

Lees meer over Lelie zorggroep in Rotterdam.

Het verhaal van Janneke

Leren werken met je handen op de rug

Op de afdeling Revalidatie leer je werken met de handen op de rug, vertelt Janneke Verboom, eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV'er) in verpleeghuis Pniël. Werken op de afdeling Revalidatie is teamwork. "Je kunt er niet 24 uur per dag zijn. Als je in je eentje gaat strijden voor een revalidatieproces, kom je er niet. Dus is het belangrijk dat je samen goede afspraken maakt met de cliën...

Lees het verhaal van Janneke