Lelie zorggroep in Rotterdam

Maak kennis met onze verpleeghuizen

Lelie zorggroep heeft tien verpleeghuizen in Rotterdam en omstreken. Hier bieden wij onze bewoners een veilige, vertrouwde plek als ze het niet meer (helemaal) zelf af kunnen. Elk verpleeghuis heeft zijn eigen cultuur, karakter en specialismes. Op deze pagina ontdek je meer onze verschillende locaties. Ben je benieuwd naar al onze vacatures in de verpleeghuiszorg? Die vind je hier!

Atrium De Burcht Oranjehof Pniël Riederborgh Siloam Slingedael Tiendhove Westerstein

Atrium - Rotterdam Centrum

Karel Doornmanstraat 343, Rotterdam

Woonzorgcentrum Atrium ligt in hartje Rotterdam, aan de Karel Doormanstraat. Hier wordt zorg en begeleiding gegeven met speciale aandacht voor de individuele wensen van onze 65 bewoners. Persoonsgerichte zorg, noemen we dat.

De bewoners van Atrium komen veelal uit het centrum van de stad, en dat merk je. De zelfstandigheid is hoog en de levenslust merkbaar aanwezig. Kijk dus niet gek op, als je mevrouw Jansen met een wijntje op het terras aan de overkant ziet zitten.

Bekijk onze vacatures in Atrium

De Burcht - Rotterdam Alexander

Van Moorselplaats 1, Rotterdam

De Burcht is een bekende naam in de Rotterdamse wijk Het Lage Land. De locatie biedt een breed pakket zorg en diensten die inspelen op de behoeften en wensen van onze cliënten en bewoners. De Burcht bestaat uit zes etages, en elke afdeling heeft zijn eigen doelgroep. 

De collega's bieden onze cliënten, maar ook wijkbewoners, verschillende vormen van verpleging, verzorging, behandeling en natuurlijk ook een stukje gezelligheid! Op de begane grond zorgt onze sociale lunchroom ''De Specialiteit' voor een hapje en een drankje voor bewoners, bezoekers en personeel.

Bekijk onze vacatures in De Burcht

Oranjehof - Rotterdam IJsselmonde

Immanuel Kantstraat 2, Rotterdam

Oranjehof is een kleurrijke en levendige ontmoetingsplek in Rotterdam IJsselmonde. De locatie biedt kleinschalige verpleeghuiszorg voor bijna veertig bewoners met dementie. De locatie heeft vier woongroepen, waarbij elke bewoner een eigen zit-/slaapkamer, douche- en toilet heeft. 

De Lombarde is het naastgelegen appartementengebouw met 75 zelfstandige appartementen. Hier biedt Lelie zorggroep ook thuiszorg aan.

Bekijk onze vacatures in Oranjehof

Pniël - Rotterdam Kralingen

Oudedijk 15, Rotterdam

Verpleeghuis Pniël, gelegen in hartje Kralingen, biedt revalidatiezorg, behandeling, verpleging en ondersteuning aan eigen bewoners en aan wijkbewoners. De locatie is gespecialiseerd in beademingszorg, bijvoorbeeld voor mensen met ademhalingsproblemen. In 2021 heeft Pniël de polikliniek van het IJsselland Ziekenhuis in het gebouw verwelkomd. 

Bewoners en wijkbewoners zijn ook welkom in Pniël voor leuke activiteiten, eten in het restaurant, revalidatie en behandeling door bijvoorbeeld fysiotherapeut, diëtist of psycholoog.

Bekijk onze vacatures in Pniël

Riederborgh - Ridderkerk

Boksdoornstraat 2, Ridderkerk

Riederborgh is ons bruisende verpleeghuis in Ridderkerk. De collega's bieden een breed pakket van zorg en diensten die naadloos op elkaar aansluiten en inspelen op de behoeften en wensen van bewoners.

Riederborgh biedt aan ongeveer 125 bewoners verschillende vormen van verpleging, verzorging en behandeling in de appartementen of kamers met groepsruimten.

Bekijk onze vacatures in Riederborgh

Siloam - Rotterdam Hoogvliet


Kruisnetlaan 410, Rotterdam

Siloam is een levendig verpleeghuis in Rotterdam Hoogvliet, met plek voor ruim zeventig cliënten. Er zijn drie afdelingen met de volgende specialisaties:

  • Somatisch langdurige zorg met een palliatieve unit
  • Somatisch kort durende zorg voor bijvoorbeeld herstelzorg
  • PG voor kleinschalig wonen

De collega's van Siloam bieden onze bewoners persoonsgerichte zorg in een positief en open leefklimaat. 

Bekijk onze vacatures in Siloam

Slingedael - locaties Slinge en Groene Kruisweg in Rotterdam Charlois

Locatie Slinge
Slinge 901, Rotterdam

Locatie Groene Kruisweg
Groene Kruisweg 269, Rotterdam

We zijn trots op de twee locaties van Slingedael. Waarom, vraag je je af? Slingedael is een landelijk expertisecentrum voor zorg en behandeling van mensen met het syndroom van Korsakov. Bovendien beschikt de locatie over een onderzoekscommissie die, dankzij praktijkgericht onderzoek, steeds meer ontdekken over dit syndroom.

Naast deze specialistische zorg krijgt een aantal van deze cliënten ook KBT (Korsakov Begeleiding Thuis en dagbehandeling). Slingedael is lid van het landelijke Korsakov Kenniscentrum.

Bekijk onze vacatures in Slingedael

Tiendhove - Krimpen aan den IJssel

Patrijzenstraat 57, Krimpen a/d IJssel

Verpleeghuis Tiendhove is al meer dan veertig jaar een begrip in Krimpen aan den IJssel.

De locatie heeft negen woongroepen waar cliënten wonen met verschillende vormen van dementie. Elke woongroep bestaat uit zes cliënten. Er is één groep voor cliënten met een somatische/lichamelijke zorgvraag. Iedere groep heeft een eigen huiskamer en keuken. Er zijn twee appartementen voor palliatieve zorg, twee appartementen voor eerstelijns verblijf en vijf appartementen voor cliënten met een volledig pakket thuis.

Bekijk onze vacatures in Tiendhove

Westerstein - Rotterdam Hoogvliet

Puitstraat 101, Rotterdam

Verpleeghuis Westerstein staat in Hoogvliet, waar de mensen zichzelf eerder Hoogvlieters dan Rotterdammers noemen. Op de eerste twee etages van Westerstein biedt Lelie zorggroep kleinschalige verpleeghuiszorg aan ruim dertig psychogeriatrische bewoners.

Elke afdeling heeft twee huiskamers en de bewoners hebben ieder hun eigen ruime kamer met badkamer. Samen bieden wij onze bewoners persoonsgerichte zorg in een positief en open klimaat.

Bekijk onze vacatures in Westerstein