Vakantiewerk

Vakantiewerk

In onze verpleeghuizen en thuiszorg werken jaarlijks tientallen vakantiemedewerkers. Vakantiekracht zijn bij Lelie zorggroep is een waardevolle ervaring. Wil jij ervaring opdoen in de zorg of wil je gewoon een sociale vakantiebaan? Maak dan kennis met ons! Spreekt onze christelijke missie jou aan? Dan is een vakantiebaan in één van onze huizen of in de thuiszorg wellicht iets voor jou.

Thuiszorg

Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn biedt huishoudelijke hulp bij cliënten thuis. Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig op pad om mensen te ondersteunen bij het huishouden. Dat betekent dat je geen moeite moet hebben met schoonmaakwerk. Het is belangrijk dat je netjes en zorgvuldig kunt werken met respect voor de cliënt. Je stemt altijd even met de cliënt af wat er precies gedaan moet worden.
Wanneer je een opleiding in de zorg (vanaf niveau 3) volgt  kun je ook als vakantiekracht verzorgende werkzaamheden verrichten in de thuiszorg. Je moet dan minstens 1 jaar van je opleiding met goed gevolg hebben afgerond. Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig bij onze cliënten aan de slag. Er is altijd een team waar je op kunt terugvallen wanneer je vragen hebt.

Verpleeghuizen en woonvormen

In de huizen van Lelie zorggroep zijn mogelijkheden voor vakantiewerk bij de facilitaire dienst en in de zorg. In de facilitaire dienst ben je bijvoorbeeld bezig met schoonmaakwerk, assistentie in de keuken of bij het transport. Hiervoor gelden geen specifieke opleidingsvereisten. Je werkt in een team met ervaren medewerkers.
Bij vakantiewerk In de zorg op onze afdelingen is het belangrijk dat je wel de benodigde kennis en ervaring in huis hebt. Het verschilt per locatie welke ervaring gevraagd wordt voor het werk in de zorg. Daarover lees je meer in de vacatureteksten.  Ook op de afdelingen werk je in een team met ervaren medewerkers waar je altijd op kunt terugvallen.

Maak jij deze vakantie graag het verschil voor onze cliënten? Zoek hieronder naar een leuke vakantiebaan bij jou in de buurt! Staat er niets voor jou bij, maar wil je wel graag aan de slag? Mail dan naar werving@leliezorggroep.nl of abonneer je op onze vacaturealert.