Vrijwilligers

Werken als vrijwilliger bij Lelie zorggroep

Hulp voor elkaar

Wil jij de mensen uit jouw buurt een handje helpen? Deel jij onze passie voor liefdevolle zorg? Dan is vrijwilligerswerk bij Lelie zorggroep beslist iets voor jou. Wij bieden jou een zinvolle tijdsbesteding, begeleiding en de gelegenheid om cursussen te volgen of werkervaring op te doen. Op jouw beurt help jij onze cliënten en ons enorm.

Wij zoeken bijvoorbeeld vrijwilligers die buurtbewoners een handje helpen bij een huishoudelijke klus en graag contact maken. Een gezellig praatje tijdens de strijk, even vragen hoe het gaat bij het brengen van de boodschappen of een bakje koffie na het lappen van de ramen.

Deel uw talent

Ligt jouw talent op een ander vlak? Dan ben je wellicht beter op je plek in één van onze huizen. Bijvoorbeeld als gastvrouw op een woongroep, als begeleider tijdens de dagbesteding of als buschauffeur. Vooral tijdens de avonden en weekenden kun je op onze locaties veel betekenen.

Samen bespreken we wat jij leuk vindt en goed kunt én hoe je het beste kunt worden ingezet. Als je eenmaal aan de slag bent, blijven onze vrijwilligerscoördinatoren je begeleiden. Je gaat deel uitmaken van een warme werkomgeving waarin aandacht, liefde en verantwoordelijkheid voor onze cliënten en elkaar centraal staan.

Vacatures bij jou in de buurt

Ben je nieuwsgierig geworden? Zoek via het overzicht op de website van onze verpleeghuizen naar een vacature bij jou in de buurt. We beloven je: vrijwilligerswerk bij Lelie zorggroep is een dankbare taak!